Maandag 9 april 2007 (dag van vertrek)

Vanmorgen waren we beiden al voor de wekker wakker. Het zal de spanning wel zijn 🙂 Even wat gegeten en de laatste dingen ingepakt en om 09.00 uur stonden Kirsten en Harold voor de deur. Alles goed afgesloten en de koffers in de auto gegooid, onze wereldreis is begonnen. Na een voorspoedige rit zijn we veel te vroeg bij Schiphol en besluiten door te rijden naar een wegrestaurant iets verderop om daar wat te gaan drinken. Rond een uur of 12 komen we op Schiphol aan en vertrekken Harold en Kirsten weer richting het Oosten. Op naar de balie voor onze tickets. Samen met deze tickets naar de incheckbalie, waar we doorlopen naar de korte rij op dat moment. Verkeerde keuze!! Onze rij gaat een stuk langzamer dan de rest. Dan maar iets langer wachten. Als we dan eindelijk aan de balie staan, zien we waarom deze langzamer ging dan de rest. Er blijkt een trainee achter de balie te zitten. Na alles ingecheckt te hebben, lopen we via de paspoortcontrole naar de vertrekhal. Hier slenteren we rond, langs alle winkeltjes, om de tijd te doden. Eindelijk is het tijd om naar de gate te gaan. Eenmaal hier aangekomen, komen we weer in een rij terecht. De handbagage wordt nagekeken en de tickets worden in ontvangst genomen. Nu gaan we weer bezig met onze favoriete bezigheid “wachten”. Als we dan eindelijk mogen boarden lopen we door de slurf naar de achterkant van het vliegtuigen nemen plaats op de stoelen 59D en 59E. We zitten net en krijgen een koptelefoon en sloffen voor onderweg. Eenmaal in de lucht krijgen we een warm doekje om ons op te frissen en kunnen we na +/- 15 minuten kiezen welk eten we willen hebben. We kiezen beide voor de kip met aardappelstukjes. Daarbij krijgen we nog wat vers fruit in stukjes, een koolsalade en een brownie. Mmmmm….lekker! We zijn nu bijna in Bangkok en hier begint dan ook onze vakantie echt…….

One Response to “Maandag 9 april 2007 (dag van vertrek)”

Leave a Reply

Search
Categories
Archives