Dinsdag 17 april 2007 (Chiang Mai-Fang-Chiang Rai)

Deze morgen zijn we vertrokken uit ons hotel in Chiang Mai richting Chiang Rai. Net buiten Chiang Mai gaan we nog even naar de orchideen-tuin. Hierna rijden we door en lunchen we aan een rivier in Thaton. Na de lunch rijden we door na ons hotel in Chiang Rai, het Golden Pine Resort. Dit resort bestaat uit een hoofdgebouw met receptie, eetzaal e.d., en daarbuiten allemaal verschillende cotages voor de gasten. Al deze cotages liggen rondom een centraal gelegen, er mooi aangelegd, zwembad met jacuzzi en een bar in het water. Hier aangekomen zijn we even gaan zwemmen.

’s Avonds hebben we een erg goed diner/lopend buffet gehad met erg lekker eten. Na het eten was het tijd voor karaoke in het hotel. Helaas hield de computer er na een liedje of 6 ermee op. Dus dan nog nog even samen buiten zitten en dan naar bed.

4 Responses to “Dinsdag 17 april 2007 (Chiang Mai-Fang-Chiang Rai)”

 • Ron e.a. says:

  Jacuzzi? Volgende x ga ik me echt wel in jullie koffer verstoppen. Jullie hadden toch nog ruimte zat zeiden jullie.

  Voor de liefhebbers die Bjorn z’n karaoke kunsten graag willen aanhoren, hij is hier te bewonderen: http://www.youtube.com/watch?v=WHNgR5U61QA&mode=related&search=

  Ron 🙂

 • pa en ma says:

  Hoi hier was ik weer volgens mij doen jullie niks anders als reizen, eten-eten-eten-eten en daarna val je in diepe slaap.
  Geniet nog lekker van de dagen die je daar nog hebt want je bent zo weer thuis.

  Joop en Elly

 • Joke says:

  Hallo vakantiegangers,

  Naar wat ik zoal lees, vermaken jullie je prima en zijn de accomodatie’s top in orde.
  Dat zwembad met jacuzzi en bar lijkt mij ook wel wat.
  Profiteer er nog van en ik wens jullie alvast een goede terugreis.

  Frans.

 • Bjorn says:

  Ha luitjes,

  Leuk al jullie reacties! We vermaken ons hier prima. Alleen wel een beetje vermoeiend zo’n rondreis. Maar daarintegen hebben we ook ontzettend veel gezien van Thailand. De foto’s houden jullie nog van ons tegoed.

  Het is hier snikheet. We hebben gehoord dat het weer in Nederland ook ok is!

  Groetjes, Bjorn en Rozemarijn

Leave a Reply

Search
Categories
Archives