Donderdag 19 april 2007 (Chiang Rai-Phayao-Nan)

AkhaDeze morgen zijn we helaas vertrokken uit het mooie Golden Pine Ressort in Chiang Rai. Als we in Mae Chan zijn, stappen we over op Songtaews (die overdekte pick-up taxi’s) waarna we 2 verschillende bergvolkeren (de Akha en de Yao) bezoeken.

Yao

Als we weer bij de bus terug zijn, rijden we door naar Rong Khun. Hier heeft de kunstenaar Khun Chaurm Chai deWat Rong Khun tempel Wat Rong Khun helemaal naar zijn eigen smaak veranderd. De verandering was zo groot dat geen enkele Thai in het beging er naar toe ging. Nu zijn ze over de “schok” heen en is het een echte trekpleister geworden voor zowel locals als toeristen. Als iedereen zijn koffie op heeft (en wij onze ijsjes!), rijden we door naar Phayao en gaan daar lunchen. Na de lunch rijden we door de bergen naar onze eindbestemming voor deze dag; City Park Hotel in het bergstadje Nan. In het hotel weer opfrissen en douchen en dan ’s avonds een diner in een lokaal restaurant aan de Nan-rivier.Uitzicht

Leave a Reply

Search
Categories
Archives