Vrijdag 20 april 2007 (Nan-Phrae-Uttaradit-Kampaengpet)

 Busdag
Vandaag hebben we een echte busdag. We moeten een lang stuk afleggen waar een gedeelte van door de bergen is. We vertrekken weer rond 08.00 uur en rijden door naar een tempel dichtbij (de Wat Phra Pha). Hier lopen we even rond en gaan dan verder naar Phrae waar we “Wat Luang” bezoeken. Ook een tempel (“Wat” betekent tempel en in Thailand hebben ze heel veel “Watten”). We lunchen in een lokaal restaurant en rijden daarna door naar ons hotel in Kampaengpet. We frissen ons snel op om daarna de blog aan te vullen op internet. Helaas werkt internet niet op dat moment. We besluiten een ommetje te maken rond ons hotel. ’s Avonds dineren we nogmaals aan een rivier (de Ping-rivier) in een lokaal restaurant. Na het eten vroeg naar bed, want morgen gaan we al om 06.30 uur weg!! Hoezo vakantie.

Leave a Reply

Search
Categories
Archives