Zondag 22 april 2007 (Kanchanaburi-Hua Hin)

Vanmorgen gelukkig weer om een “normale” tijd een wake-up call. Nou ja normaal is voor ons deze reis 06.30 uur.

Drijvende markt Na het ontbijt verlaten we Kanchanaburi en rijden naar de drijvende markt van Damner Saduak. Het laatste stukje varen we met een longtailboot naar de drijvende markt. Dit is een markt op het water zoals het vroeger zou zijn geweest, alleen is deze markt opgezet voor de toerist. Als je hier wat wilt kopen, moet je veel pingelen, maar ja daar ben je toch Hollander voor. En pingelen, dat hebben we ook gedaan om een mooi beeld te bemachtigen.

ApentempelDan even lekker gelunched en door naar Hua Hin. Of toch niet. Nee, we stoppen eerst nog even bij een apentempel en de Tam Luang grot.

Daarna wel door naar het hotel om lekker te gaan zwemmen. Even douchen na het zwemmen en dan naar de Thaise massage in Hua Hin. Ook deze massage duurde weer 2 uur. Na helmaal fijngeneed te zijn, hebben we wat gegeten bij de “The blue elefant” en zijn daarna Hua Hin nog even doorgelopen. Even later met de bus terug naar ons hotel.

Leave a Reply

Search
Categories
Archives