Maandag 23 april 2007 (Hua Hin)

Vandaag een vrije dag (!!) en dus ook geen wake-up call(!!!) Rond 08.45 uur uit bed gegaan en even een paar kledingsukken door het water gehaald om ze te ontdoen van al dat zweet. De onderbroeken e.d. klaargelegd om deze te laten wassen door het hotel.

Rond 09.40 uur aan het ontbijt gezeten om hierna op naar het strand. Het strand ligt aan de andere kant van de boulevard. Omdat je aan het strand niet echt goed kunt zwemmen ivm kwallen, zijn we in de middag teruggegaan naar ons hotel om daar te gaan zwemmen.

’s Avonds zijn we gezellig met de groep jongeren gaan eten bij een van de eettentje kortbij het hotel. Hierna nog even een drankje gedronken in de lobby van ons hotel en daarna…. op naar bed!

One Response to “Maandag 23 april 2007 (Hua Hin)”

 • Ron e.a. says:

  Hey alletwee,

  Ik ben benieuwd naar wat jullie allemaal de afgelopen week hebben beleefd, maar dat hoor ik wel als jullie weer terug zijn. Of jullie moeten jullie blog nog updaten (hint hint ;).

  Ik kom binnenkort nog wel langs! Ik snap dat jullie mij zsm willen zien omdat jullie me zo gemist hebben, maar helaas moeten jullie nog even wachten tot het einde vd wk als ik weer in A’lo ben. Ik ben nl. afgelopen wk begonnen met m’n nieuwe baan in Groningen, woeiiii šŸ™‚ šŸ™‚

  Groetjes, Ron

  ps. Goede reis terug!

Leave a Reply

Search
Categories
Archives