Woensdag 25 april 2007 (Ranong-Krabi)

Eetgelegenheid onderweg naar Krabi

Vanmorgen weer rond 8.00 uur vertrokken uit ons hotel in Ranong en gaan we naar ons hotel in Krabi. Na ongeveer 1 1/2 uur stoppen we bij een erg mooi gelegen restaurant om wat te drinken en even van de happy room gebruik te maken. 30 min later zitten we weer in de bus.

Eetgelegenheid Koh Panyee

2 Uur later komen we bij onze volgende excursie. We varen met een longtailboat door de mooie omgeving van Krabi waar we veel mangrove zien en verschillende vergezichten met een dramatisch decor van uit zee oprijzende krijtrotsen. Voordat we langs het zogenaamde “James Bond” eiland (De film: “The Man with the Golden Gun”) varen, gaan we een hapje eten op een aangebouwd gedeelte van eettenten aan het eiland Koh Panyee.

James Bond eiland

Na het eten varen we verder naar het “James Bond” eiland en hierna komen we op de terugweg nog vele mooie rotsformaties tegen die vanuit de zee opstijgen.

Tegen 14.30 uur vertrekken we met de bus naar Krabi. Als we bij ons hotel arriveren worden we verwelkomd door een Beo die in een kooi bij de ingang zat. Deze vogel zegt verschillende dingen tegen ons die niet echt te verstaan zijn.

’s Avonds hebben we ons “Farewell diner” waar we alvast afscheid nemen van onze nederlandse reisleider Huub en de rest van de crew (Onze gids “Parkiet”, de busboy en onze chauffeur). Na het eten gaan we met de jeugd, Huub en “Parkiet” wat drinken in 1 van de vele barretjes van Krabi. Om thuis te komen hebben we weer een nieuw soort vervoermiddel geprobeerd. Een scooter met een “bakje” eraan waarin ongeveer 4 personen plaats kunnen nemen, met z’n 5-en is het dan ook erg gezellig.

Leave a Reply

Search
Categories
Archives